0485-35700 Om oss

ÖLANDCLUSIVE

Öland är välkomnande och vackert hela året. Varje årstid växlar sömlöst in i nästa och har man någon gång besökt Öland en vacker vår märker man att det är lika lätt att skapa vårminnen som sommarminnen

På Öland finns ingen off season!


Öland är välkomnande och vackert hela året. Varje årstid växlar sömlöst in i nästa och har man någon gång besökt Öland en vacker vår märker man att det är lika lätt att skapa vårminnen som sommarminnen. Saxnäs solnedgångar i motljus mot Ölandsbron är minst lika vackra som under sommaren. Vattnet är lika härligt i maj även om badtemperaturen kanske dämpar lusten för strandliv. Men Öland erbjuder som sagt en massa andra ”liv” som inte bara är kopplade till sommaren.

Cykelliv, vandrarliv, påtumanhandliv, loppisliv, restaurangliv, kulturliv, primörliv, träningsliv, hundpromenadliv, kaffemotläväggliv, golfliv, orkidéliv eller vad det nu kan vara.
På våren börjar hela Öland röra på sig och då rekommenderar vi starkt att du gör ett besök på ön.

Därför har vi satt ihop ett ”Ölandclusive-paket” där du bor och mår gott i någon av våra fina stugor. Ett stenkast från bron och ett andetag från vattnet.

Så här ser paketet ut: Ölandclusive gäller hela maj med undantag för Kristi Himmelsfärd (17-21 maj)
I paketet ingår boende i våra fullt utrustade stugor. Lakanspaket och slutstädning.
Pris för 2 personer 2 500 kr/2 nätter
Pris för 4 personer 3 400 kr/2 nätter

Minigolfen är igång och bastun är på. Önskar ni frukostkorg går den att beställa i vår bemannade reception.
Ölandinclusive bokas via mail info@kcsaxnas.se eller telefon 0485- 357 00 senast 7 dagar innan ankomst, uppge bokningskod ”VÅR2023”