• Jobba hos oss

Vi har en dröm! 

Vi vill att det ska vara roligt att gå till jobbet på KronoCamping Saxnäs. Vi vill att människor ska trivas och utvecklas här och att denna välmående känsla ska smitta av sig till våra gäster och samarbetspartners. Alla ska tycka det är roligt att vara hos oss och alltid känna att vi ger dem ett mervärde. På så sätt kan vi växa på trygga grunder och vi kan alltid stå för vad vi lovar.

Till sommaren 2018 finns följande tjänster att söka:

Receptionen - Här är hjärtat i campingen! Incheckning, utcheckning, bokning, turistinformation. Krävs mycket hög stresstålighet och god organisationsförmåga. Eg. är det bra med tyskakunskaper men inte avgörande.

Här arbetar man i ett team om 6 personer på rullande schema. 100% tjänst
(Börjar 7.30 som tidigast och slutar 22.30 som senast)

Aktivitetsledare – självständigt arbete där man tar hand om främst barn men också vuxna. Mycket sport: fotboll, boule, landhockey som exempel, men även ”sommarklubb” med olika aktiviteter så som skattjakt, sandslottsbygge m.m. Också behjälplig vid alla våra eventdagar: Saxnäsdagen, Hälsans dag, Hundens dag, Alla barns dag. Här är det 3 personer som arbetar på rullande schema. Ca 75% tjänst
(Kan börja klockan 9.00 som tidigast och hålla på till 18-20 som längst)

Städpersonal – Då städar man våra servicehus och kontrollerar stugor vid avresa tillsammans med gästen. Även slutstädning av stugor då det beställts.
Man arbetar i ett team om 5 personer på rullande schema. Ca 80 % tjänst.
(Kan börja klockan 9.00 som tidigast och sluta 21.00 som senast)

Poolbaren – Här tar man entré till poolen, kanske frukostservering ibland, serverar mat, tar matbeställningar, säljer glass, plockar disk och STÄDAR.
Här är det 5 personer som arbetar på rullande schema. Ca 75-80 % tjänst.
(Kan börja klockan 9.30 som tidigast och sluta 18.30 som senast) (Om det skulle bli frukostservering så är det 7.00)

Varaktivhet:
Mitten av juni till mitten av augusti. 

Vi tror på människan!

Det viktigaste elementet i vår utveckling är våra medarbetare. Vi tror på människan! Det är våra medarbetare som har kunskapen och förmedlar vårt servicekoncept. Det är människan som skapar trivsel!

Är du intresserad av att sommarjobba hos oss så maila din ansökan till följande adress: info@kcsaxnas.se eller ring 0485 357 00

Du som söker bör vara mellan 18-25 år till de flesta tjänster.  Det är en fördel om du har körkort och tillgång till egen bil, då busskommunikationen är sämre här ute. Bostad finns ej att tilllgå. Lön är enligt avtal  med VISITA/HRF.

Vår strandrestaurang SaxTugget söker personal till sommaren. Serveringspersonal, kockar m fl. Erfarenhet är ett krav! Ring Gimi direkt på 072 223 74 22!