0485-35700 Om oss

Aktivitetsledare

Vi har en dröm! 

Vi vill att det ska vara roligt att gå till jobbet på KronoCamping Saxnäs. Vi vill att människor ska trivas och utvecklas här och att denna välmående känsla ska smitta av sig till våra gäster och samarbetspartners. Alla ska tycka det är roligt att vara hos oss och alltid känna att vi ger dem ett mervärde. På så sätt kan vi växa på trygga grunder och vi kan alltid stå för vad vi lovar! Tillsammans skapar vi semesterglädje!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Aktivitetsledare - det är du som skapar semesterglädje och minnen!

Vi söker dig som älskar idrott, spel och lekar samt att vara utomhus oavsett väder!

Du kan arbeta mycket självständigt med planering och genomförande av t ex: fotbollskul, sandslottsbygge, käpphästtävling, skattjakt, sommarklubb för barn, tabata-träning, vattengympa för vuxna och organisera aktivitetsdagar vilka alla är exempel på aktiviteter men det kan ändras – du får vara med och sätta programmet, endast fantasin sätter gränserna!

Du kanske utövar mycket idrott själv, leder barngrupper eller spelar teater då du här har stor nytta av att kunna prata inför grupp och leda aktiviteterna!

Här är det 2 personer som arbetar tillsammans men också utför vissa delar själv enligt ett schema.

- Här bör du ha fyllt 18 år & gärna ha körkort samt tillgång till egen bil då bussförbindelserna varierar

- Du måste ha eget boende då vi inte har personalbostäder

- Varaktighet 15/6-11/8 och du måste kunna jobba hela perioden

- Arbetet är på rullande schema, ca 75%

- Lön enligt avtal med VISITA/HRF

Ansökan sker till mail: info@kcsaxnas.se