0485-35700 Om oss

Receptionist

Vi har en dröm! 

Vi vill att det ska vara roligt att gå till jobbet på Saxnäs. Vi vill att människor ska trivas och utvecklas här och att denna välmående känsla ska smitta av sig till våra gäster och samarbetspartners. Alla ska tycka det är roligt att vara hos oss och alltid känna att vi ger dem ett mervärde. På så sätt kan vi växa på trygga grunder och vi kan alltid stå för vad vi lovar! Tillsammans skapar vi semesterglädje!
___________________________________________________________________________________________________________________________

Receptionen är vår sambandscentral och arbetar du här blir du "spindeln i nätet".

Med hög servicekänsla ser du till att det dagliga arbetet i receptionen flyter på och att våra gäster får sin bästa semester. Du är en ordningsam, ansvarsfull, orädd och initiativtagande person med en positiv attityd som kan arbeta i grupp. Du behärskar svenska och engelska väl. Grundläggande kunskaper i tyska är meriterande men inget krav. Du kan uttrycka dig väl i skrift då mycket kontakt sker via mail. Dina arbetsuppgifter innefattar in-& utcheckning, bokning av campingplatser/stugor&villavagnar i vårt bokningssystem TURBO, kassatjänst, städning av receptionen samt mycket allmän turistinformation. 

- Här bör du ha fyllt 18 år & gärna ha körkort samt tillgång till bil då bussförbindelserna varierar
- Du måste ha eget boende då vi inte har personalbostäder
- Du får den utbildning som krävs på plats
- Varkatighet 15/6-18/8 och du måste kunna jobba hela perioden
- Arbetet är på rullande schema, ca 90% och i ett arbetslag om 6 personer
- Lön enligt avtal VISITA/HRF

Ansökan sker till mail: info@kcsaxnas.se